RETUR OG BYTTE

Vi håper du forelsker deg i varen du bestiller hos Vilt Vintage, dersom du likevel ønsker å returnere plagget har du full rett til dette, innen 14 dager etter du mottok varen og ved fremvisning av salgskvittering. Du vil da få pengene dine tilbake. Merk at alle vintage plagg kun kan returneres og ikke byttes.

Alle returnerte varer skal returneres i original tilstand med originale merkelapper og emballasje, uvasket og ubrukt. Kunder som returnerer produkter med mangler vil få kontantrefusjon med fradrag for kostnaden det vil være å reparere produktet.

For å returnere varen ber vi deg om å ta kontakt med oss på post@viltvintage.noså sender vi deg en returetikett og et angrerettsskjema, som legges ved varen. Dette gjør vi når du først har bestemt deg for retur for å minimerer papirmengden av det vi sender til dere. Vi refunderer beløpet så snart vi mottar din retur. Kjøper dekkers selv fraktkostnad for sin retur.

Dersom du har noen spørsmål må du gjerne ta kontakt.

Reklamasjon

Uforutsette feil eller mangler ved varer levert fra Vilt Vintage AS, og som ikke er informert om på nettsiden, skal oppgis innen rimelig tid etter du har mottatt varen. Ved reklamasjon vil omkostningene ved frakt bli dekket av Vilt Vintage AS. Vi ber deg som kunde notere deg vår standard bemerkning som informeres om ved salg av alle våre plagg:

Merk: Alle plagg solgt av VILT er vintageplagg og det må derav forventes at plaggene kan ha brukstegn. Vi håper likevel du kan sette pris på produktets særegne karakter og historie, slik vi gjør. Vi vil opplyse om synlige mangler/flekker.

Dersom du ønsker å reklamere på et plagg sender du oss en e-post på post@viltvintage.no med en forklaring av hva det gjelder og gjerne et bilde. Vi tar kontakt med deg innen 48 timer. Dersom varen skal sendes i retur mailer vi deg en returetikett og et reklamasjonsskjema. Fult beløp returneres til din konto når varen er mottatt hos Vilt Vintage AS og saken er behandlet.