Meny
Life

10 KJAPPE MED LISBETH

Forrige uke hadde vi et intervju med meg, og nå er det Lisbeth sin tur! Jeg har hatt gleden av å kjenne Lisbeth i ca. 1,5 år og jeg er så utrolig heldig som har blitt kjent med henne! Lisbeth er dritkul, beintøff, kreativ og har et utrolig pågangsmot. Jeg kjenner ingen som får til å ha så mange baller i luften, og samtidig naile alle aspekter av det. Ikke minst er hun verdens morsomste og skjønneste dame, så her skal dere få bli litt bedre kjent med Lisbeth!

Lisbeth er 33 år og bor i Bergen sammen med mannen sin Torben og sin skjønne datter på 3 år. Hun er utdannet jurist og jobber innenfor eiendom. Hun elsker vintage, mote, foto og absurde dokumentarer, samt det å løse verdensproblemer med venninner over et glass vin. Her har hun svart på 10 kjappe spørsmål!

1 . Hvordan vil du beskrive stilen din?

Jeg vil beskrive stilen min som som minimalistisk og klassisk, men med spennende plagg som er ‘litt for mye’. Klesskapet mitt er dessverre fylt opp av vintageplagg jeg har funnet de siste årene som jeg ikke har klart å løsrive meg fra, som en fullbrodert paljettjakke og en leopardskjorte med høy krage. De er nødvendigvis ikke så anvendelig for min del, men jeg elsker dem!

2. Hvilket tiår henter du mest inspirasjon fra?

Jeg henter mye inspirasjon fra både 80- og 90 tallet. Blant annet elsker jeg klassiske power-suits med spisse, brede puffermer og oversizede dressbukser med stramt liv. Jeg tenker at man aldri kan ha for mange dressbukser og blazere i garderoben. Samtidig elsker jeg det mer enkle fra 90-tallet, som stramme kjoler med spagettistropper. Jeg havner vel et sted mellom. Klassikere går aldri av moten.

3. Har du noen forbilder du henter inspirasjon fra?

Kate Moss er et tidløst stilikon og så klart Cindy Crawford sin stil på 90-tallet. Nylig har jeg digget Kaia Gerber, og Josefine HJ på insta er jo helt nydelig.

4. Hva er ditt mest brukte plagg

Det er nok den vintage Burberry trenchen min, fordi den er så utrolig klassisk og tidløs. Jeg har også en beige herreblazer som jeg har brukt utrolig mye i det siste.

5. Hva er ditt beste skjønnhetstips

Jeg elsker å bruke en ren olje i nattkremen min, eks bruker jeg for tiden The Ordinary sin Rose Hip Seed Oil. Det er viktig at man finner riktig olje til riktig hudtype, for eksempel har The Ordinary mange gode alternativer til en billig penge så der kan man fint teste ut litt forskjellig.

6. Har du gått på noen sminketabber?

Jeg hadde en periode jeg brukte veeeldig mye øyeskygge, men jeg synes fortsatt det er veldig fint. Men jeg kunne kanskje spart meg for den blå øyenskyggen på ungdomsskolen. Da visste jeg virkelig ikke hva jeg drev med og det var det eneste jeg fant i sminkepungen til min mor. Når jeg tenker på det er det egentlig ganske spesielt at hun gikk rundt med den fargen, samtidig var kjøkkenet vårt spygrønt på den tiden – så kanskje det var en fargesammenheng der..

7. Hva bruker du fritiden til?

VILT tar mye tid, som er utrolig kjekt. Det føles aldri som arbeid selv om vi holder mye på med dette, og det elsker jeg. Mye av tiden går også til foto og jeg kan sitte litt for lenge på Youtube å se på tutorials. Men det beste jeg vet er å være i det øyeblikket jeg har lyst å fange på film. Ellers tar jo datteren og mannen min veldig mye tid, men de er de fineste jeg har i livet så det er bare kjekt.

8. Hva er ditt verste mote-øyeblikk

Jeg har hatt veldig mange, spesielt fordi jeg har prøvd ut så mange stiler underveis, særlig i begynnelsen av 20-årene. At jeg gikk på jussen gjorde nok stilen min i overkant klassisk enn hvordan jeg pleide å gå kledd. Jeg husker jeg gikk litt full blown Blair Waldorf på et tidspunkt og det cringer jeg litt av idag haha. Men det er gøy da, å ikke ta mote så seriøst. Livet er generelt for kort til å være for seriøs.

9. Hva er ditt livsmotto?

Gi litt mer faen! Noen ganger er det viktig å ikke bry seg så mye om hva andre tenker – tro på deg selv, enten det kommer til mote eller generelt i livet. Etter jeg fikk datteren min fikk jeg faktisk en god dose dødsangst med på kjøpet, noe jeg har hørt er veldig vanlig. Plutselig føltes alt så skjørt. Etter det ble jeg flinkere til å leve mer i nuet, tro på meg selv og la negative tanker passere kjappere.

10. Hvor er du om fem år?

Jeg håper jeg fortsatt er lykkelig. Kanskje har jeg et barn til, jobber masse med VILT og har advokatbevillingen. Fingers crossed. Jeg håper hvert fall at vi har skapt et lite univers som kan bidra til å gi folk bedre selvbilde, inspirasjon og kunnskap. At VILT er et blitt en bærekraftig merkevare som skaper et positivt fellesskap hadde vært helt nydelig. Det er jo lov å drømme, og det gjør jeg heldigvis mye.