PERSONVERN

Beskyttelse av personopplysninger og personvernet ditt er viktig for oss i Vilt Vintage AS og vi vil ivareta disse på en lovlig og rettferdig måte. Du har til enhver tid rett til å se dine personlige opplysninger. Dersom de er feil, ufullstendige eller irrelevante, har du rett til å kreve å få disse rettet. Du har også rett til å få opplysningene dine slettet på forespørsel. Vi kan imidlertid ikke fjerne opplysningene dine dersom det finnes lovpålagte krav om at disse skal lagres eller dersom noen av de følgende situasjoner forhindrer dette:

  • Du har en pågående sak hos Kundeservice
  • Du har en åpen bestilling som ikke er sendt enda eller bare er delvis sendt

Opplysningene som innhentes vil kun være nødvendige for gjennomføring av kjøp samt kommunikasjon med deg som kunde. Vilt Vintage AS vil ikke lagre flere opplysninger enn nødvendig, og heller ikke lenger enn nødvendig. Vi vil aldri gi ut noen av disse opplysningene, enten personlige eller betalingsdetaljer, til en tredjepart – annet enn for det spesifikke formålet med å levere det kjøpte produktet eller tjenesten som er forespurt.

Opplysningene kan brukes til følgende formål:

  • For å behandle bestillinger og returer i vår nettbutikk
  • For å kunne kontakte deg dersom det skulle oppstå problemer i forbindelse med levering av varene din e
  • For å kunne svare deg på spørsmål og informere deg om nye eller endrede tjenester

Når du legger inn en bestilling i vår nettbutikk, samler vi inn din personlige informasjon som for eksempel navnet ditt, e-post adressen, bestilings- og brukshistorikk, telefonnummeret, adressen o.l. Denne informasjonen vil Vilt Vintage AS håndtere strengt konfidensielt.

Dersom du har spørsmål som gjelder ditt personvern ber vi deg ta kontakt med oss på post@viltvintage.no.

For å optimalisere og forbedre tilbudet vårt bruker siden vår Google Analytics annonseringsfunksjon for å utlede kjønn, aldersgruppe og interesser basert på andre typer nettsteder du har besøkt. Dette gjør vi for å forstå hvilke demografer som engasjerer seg i området av nettstedet vårt.

Vi forbeholder oss retten til å overføre personopplysninger vi har om deg, i tilfeller vi fusjonerer med eller erverves av en tredjepart, gjennomgår en annen forretningstransaksjon, for eksempel en omorganisering eller hvis en slik transaksjon foreslås.