10 KJAPPE MED CAMILLA

Til dette innlegget har jeg intervjuet min bedre halvdel på Vilt, Camilla! Jeg har faktisk ikke kjent henne mer enn et par år, men du vet de få personene du treffer i livet som du bare umiddelbart klikker med og som du føler du har kjent et helt liv? Hun er en sånn for meg, og takk Gud for de personene.

Camilla er 25 år, bor i Bergen med samboeren sin James, og er utdannet eiendomsmegler. Hun elsker vintage, gjenbruk, bøker, sminke og grønne planter. Og siden vi tenkte det var på tide at dere ble litt bedre kjent med oss så har jeg stilt Camilla ti kjappe spørsmål.

 

1. Hvordan vil du beskrive stilen din

Definitivt veldig avslappet, med stort fokus på komfort. Jeg blir relativt lite påvirket av trender, og antrekkene mine har ofte grunnlag i hvordan jeg føler meg og hva jeg er inspirert av på det gitte tidspunktet. Jeg vil likevel si det går en rød tråd i hva jeg går med, og at stilen min heller mer mot det røffe enn det klassiske og romantiske.

 2. Hvilket tiår henter du mest inspirasjon fra?

Jeg vil tenke at jeg har elementer fra 90-tallet, som har gått igjen så lenge jeg kan huske. Jeg elsker dog stilen under hippiebevegelsen – det er noe med den avslappete livsstilen som jeg elsker. Generelt sett går jeg med det jeg ønsker, mer enn jeg hiver meg med på hva som er på moten denne måneden.

3. Har du noen forbilder du henter inspirasjon fra?

Jeg henter mest inspirasjon fra folk på gaten faktisk, samt Pinterest og Instagram. Jeg liker veldig godt profilen til JosefineHJ og Matildadjerf, men hva jeg går med skifter veldig på hvilket humør jeg er i når jeg velger antrekk. Ofte er det litt tilfeldig hva jeg ender opp med også.

4. Hva er ditt mest brukte plagg

Dr. Martens skoene mine bruker jeg til absolutt alt! Jeg har tre par som jeg skifter mellom, et par til jobb og de andre til hverdags. De klassiske bootsene har jeg hatt i en evighet, og jeg digger at de er så anvendelige.

5. Hva er ditt beste skjønnhetstips

I det siste har jeg brukt Shea Butter i ansiktet, som en dagkrem eller nattmaske. Dette har fungert helt utrolig bra, og huden min elsker det. Det er viktig at det er organisk, og uten andre ingredienser slik at man får den beste kvaliteten.

6. Hva bruker du fritiden til?

I det siste har jeg lest utrolig mye bøker, og jeg har absolutt elsket det. Det er noe med å sette seg ned med en bok som er ubeskrivelig avslappende. Jeg leste nylig The Silent Patient av Alex Michaelides, og kan anbefale den. Jeg har også nylig kost meg veldig med vloggene til Lizzy Hadfield og Brittany Bathgate på YouTube, som er verdt å sjekke ut dersom du liker mote, skjønnhet og livsstil. Jobben min tar også mye tid, så mange ettermiddager går til visninger, verdivurderinger og møter med kunder. Ellers elsker jeg å være med min kjære samboer, familie og venninner, de får jeg aldri nok av!

7. Hva er ditt verste mote øyeblikk

Her har jeg en del, haha! Men mest fra ungdomsskolen – jeg husker jeg hadde en periode hvor jeg tupperte håret mitt, brukte mye eyeliner og fargede extensions. Jeg har hatt mange morsomme faser, men jeg føler jeg kan stå inne for alle og syntes det er veldig gøy å se tilbake på!

8. Har du tattoveringer?

Jeg har to tatoveringer, som begge gir meg veldig gode minner. Den første er en halvmåne, og ble tatt på sparket da min samboer og jeg var i London sammen for mange år siden. Den andre er på innerarmen og ble tatt i San Fransisco – begge to gjør meg veldig glad!

9. Hva er ditt livsmotto?

Definitivt å ta livet som det kommer, stresse lite og ta det chill. Jeg har en stressende jobb, så det er ikke alltid jeg klarer dette, men jeg går med innstillingen om at alt ordner seg. Enten om det er jobb, hva man skal i livet, hva som skjer neste år – jeg prøver å ta det med ro og leve i nuet, alt går bra!

10. Hvor er du om fem år?

Jeg håper VILT er en stor del av fremtiden min, ettersom jeg synes det er så utrolig kjekt å holde på med! Sånn sett håper jeg at det kreative fortsatt en en stor del av hverdagen og at jeg får jobbe med ulike prosjekter hvor jeg får brukt de sidene av meg selv. I tillegg ønsker jeg å reise, bruke mye tid med mine elskede og lære masse nytt underveis!