FAVORITTER FRA IDUN MINERALS

Vi har den siste tiden lagt vår elsk på sminkemerket IDUN Minerals. Produktene finner du på apoteket, og det er et merke som har fokus på rene og trygge ingredienser i tillegg til å lage skjønnhetsprodukter som ikke belaster naturen. Alle produktene vi nevner er også veganske. Dette er selvfølgelig noe vi digger, og vi har funnet noen favoritter fra merket som vi vil dele med dere! 

Liquid Eye Pen: Jeg kjøpte denne eyelineren da min gamle begynte å gå tom, og jeg falt for den umiddelbart. For det første er den lett å påføre, og den har en fin tykkelse. Eyelineren blir gjort to to sekunder og det blir fint hver gang. Den varer også hele dagen uten å fade eller smudge.

 

Norrsken foundation: Dette er en av Lisbeth sine favoritter! Den gir en lett og naturlig look, men ønsker man bedre dekkevne kan man fint oppnå dette. Denne varer på huden og blir ikke flekkete gjennom dagen.

 

Neglelakker: Vi er kjempefornøyd med neglelakkene vi har prøvd – det er lett å påføre og holder lenge. I tillegg er de uten de farlige ingrediensene som ofte finnes i neglelakker, og det støtter vi! Det er også et stort utvalg fine farger.

Har du prøvd IDUN Minerals? Vi er veldig nysgjerrig på andre produkter fra merket og tar gjerne imot anbefalinger fra dere!

<3

 

Innlegget er ikke sponset.