FAVORITTER FRA THE ORDINARY

Innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker til eleven.no

De fleste har gjerne hørt om The Ordinary, men dersom ikke så er det et hudpleiemerke hvor produktene for det meste inneholder én type ingrediens. Det vil si at istedenfor å kjøpe et serum som skal gjøre flere ting, så kjøper du ulike ingredienser og deretter ‘bygger’ din egen rutine som passer din hud. Prisene ligger på rundt kr. 50-100,- pr. produkt, noe som gjør at man kan kjøpe produkter med forskjellige ingredienser uten å ruinere seg.

Jeg prøvde The Ordinary for første gang for vel et år siden, og tenkte jeg skulle dele med dere hvilke produkter som virkelig har fungert for meg! Produktene har noe kryptiske navn, så det kan være overveldende dersom kan ut i fra navnene skal finne det som passer huden sin. Det kan derfor være greit med en lite gjennomgang, slik at man får en bedre forståelse.

Hyaluronic Acid 2% + B5

Meningen med denne ingrediensen er at den kan holde opptil 1,000 ganger sin egen vekt i vann. Det vil altså si at det skal være et veldig fuktighetsgivende produkt for huden. Denne fungerer veldig godt i rutinen min, og jeg har brukt den konstant siden jeg kjøpte den. For meg fungerer denne også utmerket som en primer under sminke. Jeg føler faktisk sminken sitter lengre med denne under, noe jeg ikke forventet i det hele tatt.

Den finner du Her!

Niacinamide 10% + Zinc 1%

Niacinamide er vitamin B3, og skal hjelpe med å redusere kviser i huden. Jeg har ganske uren hud, og er alltid nysgjerrig på å se hva som funker. Da jeg våknet dagen etter å ha brukt denne første gang, følte jeg oppriktig at huden min hadde roet seg og huden min føltes mindre aggressiv. Siden det har jeg brukt den omtrent daglig.

Jeg tror ikke noen produkter er life changing, og huden min er fremdeles uren, men jeg er veldig glad jeg prøvde disse to! For en billig penge kan det være verdt å teste ut ingrediensene og se om huden blir fornøyd.

Den finner du Her.

AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution

Dette er en kjemisk peeling som skal hjelpe mot kviser, samt forbedre hudtekstur og gi glød. Jeg føler den gjør akkurat dette – den frisker opp huden og gir en fresh look. Viktig: Ikke bruk kjemiske peeler sammen med andre aktive ingredienser som retinol/retinoid, vitamin C produkter eller andre kjemiske ingredienser. Og for all del – husk solkrem! 

Den finner du Her!

Advanced Retinoid 2%

Når jeg nå skulle søke opp denne, ser jeg at ikke finnes hos The Ordinary lengre, men at den er byttet ut med en annen type retinoid. Dette var et av de første produktene jeg kjøpte, og jeg har bare et par dråper igjen av flasken. Retinoids skal være bra mot aldring, og dersom dette interesserer deg anbefaler jeg å sjekke ut det nye produktet med navn Granactive Retinoud 5% in Squalane. Viktig: Skal ikke brukes av gravide/ammende, eller sammen med andre retinol/retinoid produkter. Husk solkrem!