FAVORITTPRODUKTER FOR UREN HUD

Jeg er veldig glad i hudpleie og jeg elsker å søke rundt om produkter som kan fungere for huden min. Jeg har tidligere hatt veldig mye kviser, men nå er huden min mer normal. Jeg har allikevel uren hud til tider, da spesielt ‘under-huden kviser’, som ses som små bumper. Jeg er også interessert i å få så mye fukt som mulig og gi huden min glød. Jeg tenkte å gå gjennom favorittproduktene mine for å oppnå dette – det er ikke så mange, men det er produkter jeg har brukt over flere år, og som jeg føler er veldig effektive!

Ren Glycolactic Radiance Renewal Mask 

Dette er en maske jeg kjøpte etter at huden min hadde forbedret seg, men jeg hadde fremdeles en del arr etter kvisene. Dette er glycolactic acid – altså en form for syre. Den fjerner øverste hudlaget og fornyer huden. Denne er utrolig effektiv både for ‘clogged’ hud, arr etter kviser og gir samt en fantastisk glød til huden.

 

Origins Drink-Up Intensive Mask

Jeg merker her at produktene står i veldig feil rekkefølge på bildet, ettersom dette er en maske som brukes på kvelden etter all annen hudpleie. Dette er en maske som skal brukes over natten, og den gir ekstrem fukt til huden. Har du tørr hud er denne perfekt for deg! Jeg føler at huden min er plumpet og myk etter jeg har brukt denne over natten, og dette er et produkt jeg er veldig glad jeg fant.

 

Origins Out Of Trouble Mask

Dette er et relativt nytt produkt for meg, men jeg har falt veldig for det. Det var min bror som kjøpte denne først, da vi begge sliter med uren hud. Denne inneholder salicylic acid, som er supert for oss med litt mer uren hud. Jeg bruker denne masken når jeg igjen føler at huden min er litt klogget og jeg ønsker å få ut det som ligger under huden.

Ettersom disse tre produktene er masker skal de ikke brukes hver dag. Jeg bruker disse når jeg føler at huden min trenger det, som kan være alt fra en gang i uken til et par ganger i måneden. Spesielt maskene som inneholder syre kan være sterke for huden, så anbefaler å begynne rolig om huden ikke er vant til dette fra før. 

Pixi Glow Tonic

Dette er et veldig omtalt produkt og jeg ønsket meg denne leenge. Jeg fant den endelig en gang jeg var i London, men den er nå mer tilgjengelig i Norge også. Dette er et mer daglig produkt, jeg bruker denne hver kveld. Den kjemisk skrubber huden, som igjen gir en flott glød til huden. Den er ikke like sterk som maskene, så den passer godt til hverdags. Det anbefales å bruke solkrem når man bruker produkter som dette ettersom huden blir mer sensitiv til sollys.

 

Har du prøvd noen av disse produktene, og har du eventuelt noen andre anbefalinger?