FORDELER VED SHOPPESTOPP

*bilder fra arkiv*
Vi har nå hatt shoppestopp i nesten to måneder, og tenkte vi skulle gi en liten update på hvilke fordeler vi har kommet over så langt. Selv om vi begge har kjent shoppelysten komme snikende, har det alt i alt gått veldig fint til nå! 

Her er noen positiver angående shoppestopp:

Kjøp brukt ved behov

Vi er utrolig imponert over hvor mye man kan finne brukt! Som nevnt i hovedinnlegget her, så har vi lov til å kjøpe brukt dersom det er noe vi trenger. Det er ikke mange plagg vi har kjøpt, men jeg selv funnet noen veldig fine dressbukser til jobb. Man finner virkelig alt man trenger, enten man leter på Tise, Finn eller i bruktbutikker. Vi må også kommentere på hvor utrolig god kvalitet og fine materialer man finner ved å kjøpe brukt. Noe helt annet enn syntetiske fibre man ofte finner i fast-fashion butikker.

Tidsbesparelse

Det kan gå mye tid til nettshopping og surfing på ulike nettsteder. Dette har vi omtrent kuttet helt ut, og det er utrolig deilig! Vi bruker tiden på andre, mer produktive ting. Nå under korona er det ikke så mye fysisk shopping uansett, men her ville man også spart mye tid ved å unngå den klassiske “skal bare titte litt i butikker”.

Hva bruker man egentlig?

Ved å ikke shoppe, så ser man veldig klart hvilke plagg i skapet man faktisk bruker. Man kartlegger bedre hva man liker å gå i, og kan deretter kan gjøre bedre kjøp i fremtiden. Kanskje man også kan ta en liten opprydning av klesskapet, for å kvitte seg med det man ikke har gått med de siste månedene. Det gir ofte en deilig følelse, og det vil blir mye lettere å finne antrekk du faktisk trives i.

En krone her, en krone der

Ved shoppestopp vil man selvfølgelig spare litt penger. Dette er penger man kan bruke på andre hyggelige ting, som å spise en god middag eller spare til en ferie. Dersom du velger å selge noen av plaggene i skapet, kan dette settes til siden som shoppepenger når stoppen er over.

 

Vi kan anbefale alle en lite shoppestopp! Det gir et frisk og nytt innblikk på hvordan man shopper, hva man liker og hvordan man kan utnytte garderoben bedre. Vi koser oss videre med det, og håper tipsene våre gir inspirasjon.

Ha en nydelig helg videre <3

– Camilla