FRISK SALAT TIL HELGEN

Denne uken har vært en turbo uke men herregud så godt det er med ting som er gjort! På lørdag holdt vi bursdagsbesøk til minen som blir 2 og jeg må helt ærlig innrømme at jeg ikke aner hvor tiden har blitt av. Hva har jeg egentlig gjort de siste to årene? Det minner meg på å stoppe opp iblant og få med meg hva som egentlig skjer – at hun plutselig har begynt å synge, lært seg noen nye ord eller faktisk har en mening om hva hun vil gå med i barnehagen – og ikke bare løpe fra det ene til det andre med en million tanker i hodet. Som mor så tror jeg nemlig det ikke fins så mange steder tankene stopper helt opp.

Bursdagen feiret vi hvertfall i år som i fjor – hvor de som ble invitert kunne komme som det passet utover dagen. For oss passer det også perfekt, da blir det en fin flyt med mennesker og man får faktisk sjans til å prate med alle – i tillegg til at minien ikke blir helt overveldet. Og dette er virkelig et opplegg jeg anbefaler, bare husk å få en viss oversikt over når folk sånn cirka kan komme så du vet hvor mye mat/kaffe/kaker du skal beregne. Deretter er det bare å kjøre på med noe enkelt til servering. Vi serverte en deilig kyllingsalat til lunsjfolkene og fyrte opp grillen på ettermiddagen – og alle ble mett og fornøyd.

Så her er dagens kyllingsalat tips om du trenger litt inspo:

(Her tar vi litt på gefylen desverre)

Grove pastaskruer, rødløk, cherry tomater, paprika, ruccola, en hel revet kylling, sitron, timian, hvitløk, agurk, bacon og pinnekjerner

Stek kyllingen sammen med 1 sitron, 3 knuste hvitløksfedd, smør, timian og salt/pepper som anvist på pakken (kutt opp sitronen i båter og ha en større båt inni kyllingen, resten legges rundt kyllingen i formen)

Dressing: Bland sammen pesto og creme fraice (smak til) som du blander pastaen, baconet og kyllingen sammen med

Bland så alt sammen i en stor bolle

Server med hvtløksbaguetter og balsamikoeddik ved siden av som kan toppe salaten.

Voila!

Men nå, nå skal jeg bare gi meg selv en klapp på skulderen og synke helt ned i sofaen!

   

Kimono gammel fra Weekday, bukse gammel fra HM