GODT NYTT ÅR!

Godt nytt år fra oss til dere! Endelig er vi der, i begynnelsen av det året som vi skal ta tilbake! Ja, virkelig – ta helt tilbake. Greit, vi må kanskje puste seriøst med magen før vi ser lys i tunellen, men vi har lært veldig mye det siste året som vi kan ta med oss videre i 2021 som vil gjøre dette året litt enklere å overleve. Vi er blitt litt programmert gjerne, noe som kjenner veldig rart, men samtidig bruker vi ikke så mye krefter og energi på alle restriksjonene nå som vi gjorde store deler av 2020. Det er helt naturlig for de aller fleste å holde avstand og huske munnbindet hvor enn man går. Ikke minst å vaske hendene til enhver tid. Selv får vi kjeft av en treåring i hus om vi glemmer det. Så, i 2021 vil vi ha mye mer kapasitet i hodet til å kaste oss over nye (koronavennlige) prosjekter, og vi gleder oss allerede til å starte!

For gjennom dette året skal vi restarte livet litt. Vi begynner med å sette noen personlige mål hver, ha privat shoppestopp fra midten av januar frem til juni, spare opp en bufferkonto, ha en garderobe detox, bruke mer tid i naturen og prate mer med venner. Høres dette bra ut?? Heng med da vel!

Grunnen til dette, kanskje ambisiøse, prosjektet er at korona har tatt litt knekken på livsgnisten og energien som vanligvis var der. Det har vært vanskelig å komme seg ut, man har hatt sykdomsangst både for andre og for seg selv, loungewear inntoget har gjort det en smule vanskelig å føle seg fin 24/7, mørket har vært lite inspirerende og lets face it – hvor mange hadde sitt beste treningsår i 2020? Nettopp.

Men nå, nå blir det lysere tider, vaner som ikke lengre er så nye og uvante, tid til overs som må brukes til noe nytt og våren som vil presse oss ut av leilighetene for å gjøre noe annet enn netflix og chill. Det er definitivt tiden for å planlegge våren, finn et prosjekt eller to som du vil gjennomføre, sett deg mål og et tidsperspektiv – men mest av alt, sette i gang med det som vil finne litt tilbake til deg selv. For hvem andre har vel ikke mistet litt av seg selv underveis det siste året? (Vi rekker opp hånden)

Vi skal så klart komme med våre innspill underveis her på denne siden, så fortvil ikke om du tenker at dette blir for ambisiøst eller om du ikke vet hvor du skal begynne – men dette skal bli året vi puster litt lettere, smiler litt oftere og føler oss litt finere. YES!

Vi håper dere alle er med på å gjøre dette året mentalt og fysisk litt bedre, for det er alltid lettere å sette i gang og holde motivasjonen oppe, med en heiagjeng på siden.

Vi ønsker dere et godt nytt år, så snakkes vi i januar 20201!

Mange gode klemmer fra Camilla og Lisbeth

<3