MÅNEDENS BOKTIPS

Everything I Know About Love – Dolly Alderton 

Jeg leser mye forskjellig, alt fra krim til selvhjelp og romanse. Denne måneden prøvde jeg meg på en biografi, noe jeg ikke har lest særlig mye av tidligere. Denne boken er skrevet av en britisk journalist med navn Dolly Alderton – jeg har sett den poppe opp her og der, og bestemte meg for å prøve den selv. 

Som tittelen foreslår handler denne boken og kjærlighet, men ikke på den måten man gjerne tenker. Dolly skriver om oppveksten sin og hvordan hennes forhold til livet, gutter, venner, alkohol og festing har vært. Hun har korte og gjerne noe dysfunksjonelle forhold, og er veldig ærlig om problemene hun har hatt med forhold gjennom 20-årene. Dolly er utrolig vittig i skrivemåten, og selv om det er noe dystre tema gjennom boken forklarer hun med en lystig og sarkastisk tone.

Det er ikke sikkert denne boken vil relatere til alle, men dersom du føler deg litt stuck i livet kan denne være med å gi et nytt syn på omstendighetene. Det er en lystig og lett bok å lese, og jeg koste meg veldig med den. Kan anbefales!