NO MAKEUP, MAKEUP LOOK

Av og til ønsker man å se litt freshere ut, men uten et fullt fjes med sminke. Her er våre tips for å oppnå en ‘no makeup, makeup look’. 

Base: Jeg vil anbefale IT Cosmetics CC Cream, nettopp fordi den kan påføres til å gi et utrolig naturlig resultat. Den kan bygges opp, men bruker man lite produkt kan man ikke se produktet på huden. Man kan også bruke litt concealer istedenfor foundation, så bruker man bare produkt der man trenger det. Link HER.

Cheeks: Jeg bruker Glossier Cloud Paint, men denne er dessverre vanskelig å få tatt i i Norge. Et godt tips er å bruke litt leppestift i kinnene – det gir den samme naturlige effekten. Påfører man litt over nesen får man også en naturlig blush.

Vipper: Jeg bruker vanligvis ikke maskara, jeg bare krøller vippene. Litt maskara ytterst på vippene gir dog et naturlig resultat.

Lepper: Avslutt med litt lypsyl, så har du en naturlig sminkelook.

Det beste er å unngå pudderprodukter og sterke farger – en lett påføring av kremprodukter gir deg vanligvis det mest naturlige resultatet. Ente om dette er hverdagssminken din, eller det du påfører for å føle deg litt freshere så håper du fikk noen tips!