SOMMERGLØD

Ah, den berømte sommergløden. Herlighet så misunnelig vi er på de som faktisk får dette, år etter år. Det er nemlig ikke like enkelt å oppnå denne nydelige gløden når du enten smører ansiktet full i faktor femti annenhver time eller du sitter med ansiktet i skyggen ved enhver anledning… For slik har det altså blitt når du blir en smule fanatisk opptatt av hud. Hvert år er vi derfor på let etter produkter som kan hjelpe oss litt på vei. Disse tipsene er da sikkert først og fremst for de som er like desperat som oss (og like blek) eller dere som bare trenger den siste gnisten i ansiktet. Uansett er disse produktene helt nydelig nå på sommeren!

Numero uno på listen er ingen ringere enn Rudolph Care sitt “hint of summer”. Den passer til alle hudtyper og gir huden din en naturlig og gyllen glød. Du blander oljen rett og slett sammen med fuktighetskremene dine – 2 dråper til ansiktet og 4-6 til kroppen. Så er det bare å prøve seg frem for hva som funker best for deg. Rudolph Care har for øvrig helt fantastiske produkter som vi sterkt anbefaler deg å prøve. Det er et dansk merke som er helt ærlig om ingrediensene i alle sine produkter og som kan skryte av å ha både Svanemerket og økologisk sertifisering Ecocert/ Cosmos. Du kan lese mer om merket og dets historie her.

Nummer to og tre på listen kommer faktisk fra samme merke, RMS Beauty. Dette er også et merke som ikke kan høste nok skryt og som i likhet med Rudolph er svært opptatt av å holde produktene så rene som mulig (Du kan lese mer om merket her..). Både rougen (Lip2cheek) og bronzeren (Buriti Bronzer) er kremet i konsistensen og passer perfekt til en lett sommersminke. Særlig når du har solkrem under. Rougen kan du bruke både på kinn og lepper. Begge to kan du fint oppfriske utover dagen for best resultat.

For de som lurer består denne “lette” sommersminken av solkrem, concealer der det trengs (under øyne, rundt nese og i t-sonen), RMS sin rouge på kinnbeina og deretter bronzer, etterfulgt av solpudder.

Til venstre: RMS Lip2cheek
Til høyre: RMS Buriti bronzer og Rudolph Care “Hint of summer”.

Allana Davison har forresten testet ut RMS sine produkter som er verdt å sjekke ut: