SUMMER CAPSULE

Endelig sommer! Noen andre som har total mangel på d-vitamin og likbleke legger..? Da er vi flere hvertfall så denne sommeren skal komme godt med etter det som føles som totalisolasjon i litt for lang tid. Vi har hvertfall tatt frem hele sommergarderoben fra ifjor. Noe går så klart ut og enkelte plagg inn, men det er faktisk overraskende mye som blir. Vi tenkte derfor å vise dere våre absolutte favoritter denne sommer, som vi kan love dere gjør garderoben så enkel å ta i bruk. For med disse plaggene så er styling mulighetene så mange, at det gjerne føles som om du har en dobbelt så stor sommergarderobe. Det er altså aldri feil å investere i gode kvaliteter, da du vil bruke disse i lang tid fremover.

 

VIDE SKJORTER 

Hvite vide skjorter kan vi ikke få nok av, for de passer virkelig til alt – enten det er til en high waiste jeans og en singlet, eller bare ved å bruke den som den er. Denne på første bildet er så lang at den kan brukes som en kjole, men fordelen er også at den kan knytes i midjen om en ønsker en kortere, men oversized versjon. Et tips er også å se etter oversized hvite bomullskjorter for herrer, så utrolig fint til en lys jeans med en enkel singlet.

VIDE BUKSER

Ser vi et mønster her? Er det noe som er behagelig om sommeren, så er det vide plagg! Med mindre noe puster veldig godt, så er det deilig at sommerplaggene kan være noe oversized. Det er luftig og behagelig, og ikke minst kan de gi både en casual og mer pyntet look! De kan styles med en pen topp, en avslappet t-skjorte – eller hva med å ta den over badedrakten i sommer?

SLIP DRESS

Vi har lagt vår elsk på svarte, klassiske slip dresses. De vil vare en evighet og kan styles på så utrolig mange måter. Skifter du fra sandaler til hæler går du fra hverdag til fest på et sekund, evt tar på det noen statement øredobber eller finner flere tynne gullsmykker som du bruker med ulike lengder.

BADEDRAKTER 

Badedrakter er ikke bare helt nydelige, men det fins et så utrolig godt utvalg overalt for tiden. Selv har vi fylt garderoben opp med svarte, hvite, brune og slankeskinnsmønster – og vi angrer ikke på noen av de. De passer også utrolig godt med en high waist shorts til sommeren, gjerne med en skjorte eller en oversized genser til.

DENIM SHORTS 

Så klart er denim shorts på listen – dette går igjen hver sommer og er et must. Vi har kommentert på alle plaggene på denne listen at de kan styles på ulike måter, og det kan virkelig denim shorts også! Det er det som er så greit når man har nøkkelplagg, nettopp at det er så enkelt å ta antrekket fra dag til kveld. Shorts er både komfortabelt og kult, og hello – en mulighet for å få litt farge!

<3