TID FOR HUDPLEIE

Jeg håper alle har det bra i disse tider. Dette er en utrolig rar situasjon som vi aldri har opplevd tidligere, og jeg forstår at mange føler seg forvirret, rastløs og redd. Det er viktig at vi alle følger retningslinjene og at vi tar vare på hverandre, så går nok dette veldig bra! Jeg sender også tanker til alle som er alene, enten om det er i karantene eller fordi det rett og slett er vanskelig å være sosial. Vi burde alle være flinke til å ta en telefon til en venninne, besteforeldre eller foreldre, slik at vi slipper å sitte alene med tankene våre. Det blir alltid bedre når vi får snakket sammen!

Mange av oss har mye tid disse dagene, noe som også betyr at vi kan bruke tid på det vi vanligvis føler vi ikke har mulighet til. Det kan blant annet være å lese bøker, lære noe nytt, vaske huset eller gjøre noe hyggelig for deg selv. Huden min har klikket helt, jeg vet ikke om det er grunnet stress eller at jeg småspiser usunn mat hele dagen (hehe, upsi). Jeg har hvert fall brukt litt tid på hudpleien min, og det har vært veldig deilig. Jeg har et par ansiktsmasker jeg har brukt lenge, som jeg tenkte jeg skulle anbefale til dere. De er lett å få tak i, enten det er butikk, nett eller tax free hvor de ofte er til en god deal.

Produktene jeg snakker om er Origins sine ansiktsmasker. Jeg kjøpte min første for maaange år siden, og har siden det brukt opp flere tuber. Dersom dere er kjent med disse, vil dere se at de har fått ny forpakning og vil nå være i andre farger med nytt design.

 

Drink Up Intensive Mask:

Dette er masken for deg med dehydrert eller tørr hud. Jeg har førstnevnte. Jeg har noe uren hud, og ofte bruker man da produkter som kan tørke ut huden enda mer. Denne påfører du på kvelden og lar den være på gjennom natten. Når jeg våkner er huden min så utrolig myk og deilig, og du føler litt på den ‘plump’ følelsen.

 

Out of Trouble Mask:

Dette er masken for uren hud, og jeg føler den gjør en veldig god jobb med å roe ned huden. Denne inneholder zinkoxid som fungerer veldig bra for problemhud, og den absorberer overflødig olje på huden.

Jeg håper alle tar litt tid til både seg selv, og tar en telefon til de som føler seg litt ensom i disse tider. Jeg sender alle mine tanker, og håper at alle har det fint tross omstendighetene <3