TID FOR KAPSLER

Først må jeg bare si at jeg håper det går bra med dere alle! Det er en utrolig rar tid dette og jeg håper vi alle bruker den til litt refleksjon over hva som egentlig er viktig i livet. Puster litt med magen. Kjenne at vi er endel av et større fellesskap som vil hverandre godt.

En annen ting jeg har tenkt på er at det er mange som gjerne kjenner seg litt ensom nå som de sitter mye inne. Derfor er det viktig at vi tar opp telefonen og ringer de vi er glad i, gjerne også på facetime. Jeg tenker at det gir en fin pause i hverdagen og den føles ikke så lang da. For vår del, som prøver å kombinere hjemmekontor på 70 kvadratmeter med en liten som nekter å leke selv, så ringer jeg samtlige besteforeldre i desperasjon daglig. Er det noen som vil høre en toåring synge og danse til Apas sang på reapeat i ti minutter så er det vel de tenker jeg…

 

 

Siden vi alle må holde oss mye inne fremover så blir vel det meste fra min side også sett innenfra, så jeg tenkte å starte med en lite skjønnhetstips. På badet mitt har jeg en god kombinasjon mellom helt naturlige produkter og produkter med mer aktive ingredienser, og dette er i den siste kategorien

Jeg har brukt disse ampullene fra Babor i lang tid og jeg kommer nok ikke til å slutte med det første. Det er virkelig hverdagsluksus for huden! Så om du ikke har hørt om disse før eller testet de ut så kan jeg virkelig anbefale det.

 

 

 

Ampullene er fylt med aktive ingredienser for huden som virker på ulike måter, så det kommer litt an på hvilken hud du selv har. Siden Babor har så mange ulike ampuller så kjøper jeg gjerne BABOR sin julekalender hver gang den kommer ut for da får jeg lagret opp med så mange ulike ampuller. Ellers finner du de i et utall ulike pakninger overalt enten det er i butikk eller på nett, og tro meg de er gull.

Bruk gjerne 1-2 ampuller i uken etter rens av huden, før hudkrem.

<3