TIPS TIL BRUKTHANDEL

Ønsker du å handle mer brukt, men er litt usikker på hvordan du skal gå frem? Her er våre tips til hvordan man kan handle brukt, enten om det er på loppemarked eller bruktbutikker!

  1. Ha en liste: Det er lett å bli overveldet når det kommer til å handle brukt. Enten om det er på loppemarked eller i en bruktbutikk – det er ofte mye klær og stæsj over alt. Det er da greit å vite hva man ser etter, slik at det er lettere å finne frem. Jeg pleier å ha en kontinuerlig liste på telefonen min over hva jeg savner i klesskapet – på den måten kjøper jeg ting jeg faktisk trenger, samtidig som jeg unngår å bli for overveldet.
  2. Dig for the good stuff: Som sagt – det er mye man skal se gjennom. Det er lett å bare skanne og dermed ikke finne noe, men man skulle bare visst hva man finner om man leter litt.
  3. Se etter kvalitet: Ved å kjøpe brukt har man en super mulighet til å finne flotte kvalitetsplagg til en grei penge. Se etter stoffer du liker, gjerne ull og silke.
  4. Ikke glem herreavdelingen: Som kvinne fokuserer man gjerne mest på kvinneavdelingen, noe som er helt naturlig – men ikke glem å titte innom avdelingen for herre. Her kan du finne utrolig mye kult, alt fra blazere til fine kåper.
  5. Kom tidlig: Dette gjelder spesielt loppemarked. Jeg tror jeg var 13 år da jeg var på mitt første loppemarked, og da var det ingen der. Nå de siste årene har jeg merket at det kommer flere og flere, og det er køer med folk som venter på å slippe inn. Dette betyr at de gode tingene ofte går tidlig, så det anbefales å ikke komme altfor sent. Når det er sagt, så har jeg funnet mye fint søndag ettermiddag også!
  6. Sjekk plaggene godt: Dette er klær og ting som har vært brukt før, så det er naturlig at ikke alt er i like god stand. Sjekk plaggene godt for flekker og hull, så slipper du en overraskelse når du kommer hjem!