UKENS FAVORITTER

God søndag! Vi håper alle har hatt en strålende helg, vi for vår del har slappet av og ladet opp til en ny uke. I dette øyeblikket sitter vi på café med iskaffe på bordet og sol i ansiktet – det er så deilig! Her kommer en liten gjennomgang fra uken vår, også håper vi at dere får en flott mandag når den tid kommer! 

 

UKENS SANG: Stunnin – Curtis Waters, Harm Frankling. Jeg har hengt litt for mye på Tik Tok, men denne sangen er catchy!

UKENS WANT: Dette vakre settet i lin fra & Other Stories. Sjekk den nydelige grønnfargen.

UKENS TV: Nrk har Dokusommer, som betyr at det er en haug med dokumentarer med begrenset tilgjengelighet. Noen eksempler som vi har veldig lyst å se er Selvprotrett og Plastic China, men det er en haug med interessante alternativer!

UKENS BOK: Husker dere at jeg leste Call Me By Your Name? Jeg skrev en liten anbefaling om den her, men dersom du ikke leste den, så kan jeg informere om at jeg gren. Det er en helt nydelig bok, og jeg kan anbefale den til alle! Nå leser jeg oppfølgeren, som ikke nødvendigvis er en fortsettelse av Call Me By Your Name, men jeg koser meg med skrivemåten og gleder meg til å lese videre.

UKENS HUDPRODUKT: Vi har bestilt RMS Bronze, og vi gleder oss til å få den i posten! Denne er en krem bronzer, perfekt for sommeren. Stay tuned for en review i løpet av sommeren.

Ha en fin uke <3