VÅRE FAVORITTPRODUKTER TIL VINTEREN

Nå som det er vinter trenger jo huden litt andre produkter enn på høsten og sommeren, og vi ville gjerne dele våre favoritter. Vi kan love at dette vil hjelpe mot tørr og gusten hud, ikke minst gi den litt glød, so here we go:

Lush Ultrabland

Vinter som vår er det viktig å rense ansiktet, for å få fullt utbytte av alle produktene du bruker. Ikke minst for å forhindre uren hud. Vi prøvde dette produktet for første gang for nå 10 år siden, og det har nå vært en favoritt i mange, mange år. Ultrabland er en ansiktsrens som er utrolig skånsom mot huden og har svært få ingredienser, hvor noen er bla.a mandelolje og bivoks. Jeg bruker denne som første rens for å fjerne sminke, og det funker helt utmerket – alt sminken er borte på en skånsom måte.

Selges blant annet her!

Norvis – kuldesalve

Om du befinner deg på fjellet denne vinteren, eller om det rett og slett bare er vanvittig kaldt der du er, så må du notere deg denne. Norvis sin kuldesalve er både fantastisk og veldig drøy i bruk, så denne vil du kunne ha leeenge i skapet. Ikke bare forhindrer den frostskader men den gir også utrolig mye fukt til huden. Den inneholder ikke vann og inneholder kun bivoks, E-vitamin, lanolin og mandelolje. Den er ganske klissete men trekker inn i huden etterhvert, og som en ekstra bonus føles det som om du har hatt på en maske hele dagen.

Passer helt perfekt over faktor 50 når du er ute på tur.

Du finner den blant annet her!

Rudolph – Hint of summer

En klassiker, og helt magisk nå på vinteren når huden er litt gufsen og trenger litt glød. De anbefaler to pump med olje i nattkremen, for deretter se om du trenger mer noen dager senere, noe som funker bra for oss. Husk alltid å vaske hendene godt etterpå da du ellers kan oppleve gulskjær i håndflaten. Du finner den her!

Solkrem – Faktor 50 

Om du vil bli en ekte solkrem fanatiker så har du kommet til rett nettside, for vi bruker faktor hele året – og hvertfall nå som vinterferien og påsken begynner å nærme seg er dette tiden for å gå til storinnkjøp. Særlig om du skal oppholde seg mye på fjellet er dette veldig viktig.

La Roche-Posay – har vært en favoritt i mange år, fordi den er så lett i konsistensen og passer perfekt på tur eller under sminken.

Vichy– Denne kommer i ulike størrelser, men den minste er perfekt til å ha i jakkelommen, toalettmappen eller i vesken.

The Ordinary – 100 % organic cold-pressed moroccan argan oil

Helt perfekt til vinteren da den er mykgjørende for huden og gjør håret sterkt og glansfullt. Produktet er også vegansk, er ikke testet på dyr og er svært rimelig – vinn vinn! Kan også brukes til alle ulike hudtyper.

Du kan blant annet finne den hos Kicks.

Dusjolje

Herlighet, denne er et must. Vi sverger til flere og her er våre favoritter:

L`occitane almond shower oil er en klassiker, som du finner her. Denne kan du også kjøpe større refillposer til.

Sebamed dusjolje er en klassiker fra apoteket, gir masse fukt da den blant annet inneholder advokadoolje.

L`Occitane Shea Butter

Denne hudkremen er virkelig helt nydelig, den er veldig tykk i konsistensen men trekker fint inn i huden som gjør den helt perfekt nå på vinteren, særlig når huden er så tørr. Denne finner du på de fleste apoteker rundt om kring.
Kos deg i kulden – og husk: våren er rett rundt hjørnet!
<3