VÅRE PODKAST FAVORITTER

Nå har vi over en lang periode vært myye hjemme, og kanskje begynner vi å gå litt tom for ting å gjøre på. Heldigvis blir det varmere i luften og vi kan være mer ute, men vi kan fremdeles kose oss med en god podkast på øret, enten om det er når vi tar oppvasken, trener, er på tur eller bare ligger på sofaen. Her kommer en oversikt over våre favorittpodder! 

In The Moment: Denne podkasten har jeg nevnt kort tidligere, men det er en jeg ofte kommer tilbake til. Trenger man inspirasjon til å se de positive tingene, leve i nuet og få livet på rett kjør etter en nedeperiode, så er denne perfekt. Hosten Alex Manzi har selv slitt med depresjon og angst, og har funnet veien tilbake til en lykkelig hverdag og på denne podkasten går han gjennom tema som mental helse, selvtillit og det å ha troen på seg selv.

Lørdagsrådet: Mange har nok hørt om Lørdagsrådet, men dersom ikke så er den absolutt å anbefale! Live Nelvik har med seg nye kjendiser for hver episode, hvor målet er å gå gjennom problemstillingene til lytterne. Her går man gjennom tema som kjærlighet og vennskap, og alt mellom. Underholdning på høyt nivå!

Med All Respekt: En guttegjeng med ulik bakgrunn som snakker om verden og aktuelle temaer uten filter. Her tar de opp alt mellom himmel og jord, fra livet som ung, konspirasjonsteorier, sport, mental helse og de tar opp spørsmål fra lytterne.

Friminutt: Herman Flesvig og Mikkel Niva snakker om alt og ingenting – morsomme og interessante tema fra hverdagen. La meg ta et eksempel – “Spooning, swingersklubb og muntlig eksamen“. Utrolig tidige gutter som holder deg godt underholdt!

Foreldrekoden: Podkast med Hedvig Montgomery, som kan passe alle dere foreldre der ute! Kanskje man kan føle seg litt alene i barneoppdragelsen, og da er det greit å vite at man ikke er alene. Her snakkes det om hva som er ‘bra nok’ og hvordan man kan finne seg selv i barneoppdragelsen, samt mange andre spennende tema. Man kan også sende inn spørsmål og få svar på de problemstillingene man eventuelt har selv.

For dere som liker krim, så er de neste anbefalingene til dere! 

Truecrimepodden: Dette er en norsk podkast som er skrevet og lest av Pernille Radeid. Podkasten går gjennom ulike fortellinger om seriemordere, drap og forsvinninger. Vi ble anbefalt denne av en kollega, og har har vært totalt hekta siden! Episodene er ikke altfor lange, men godt skildret og får det til å gå kaldt nedover ryggen din.

My Favorite Murder: Amerikansk podkast med to herlige damer i front. De er så utrolig vittig, så selv om dette er en podkast om ulike seriemordere slik som Truecrimepodden, er denne litt mer ‘lystig’. Podkasten har også miniepisoder hvor de leser historier fra lyttere, og det faktisk disse jeg har hørt mest på. Kan anbefales på det sterkeste!

Serial: Dette er også en amerikansk podkast, men litt annerledes fra de over. Her presenterer journalisten Sarah Koenig krimhistorier fra virkeligheten, og jeg kan spesielt anbefale sesong 1. En ung jente bli forsvinner og ekskjæresten blir arrestert for mordet. Spørsmålet her er om han egentlig er skyldig, og fortelleren Sarah gjør en fantastisk jobb med å gå gjennom bevisene.

Vi håper du fikk noe gode tips, og dersom du har en podkast å anbefale er vi veldig interessert!

<3