VÅRE VINTERFAVORITTER

*inneholder reklamelenker*

Vi er ikke helt ukjent med å ha testet ut litt for mange produkter, men det positive med det er at dere kan høste tips om de produktene som faktisk funker – for tro oss vi har gjennom litt av hvert. Ikke minst har det vært en vanskelig vei å finne favoritter fra gode, grønnere merker. Men vi har endelig funnet vår stil som god for huden i tillegg til at de inneholder ingredienser som faktisk er bra for huden din.

Det er vel ingen hemmelighet at vi er fan av Rudolph Care, merket som ble startet av Andrea Rudolph i 2006 etter hun testet kroppen i forbindelse med en kampanje ledet av Greenpeace. Hun mottok en oversikt over skadelige stoffer de fant i blodet hennes, hvor de fleste kom fra skjønnhetsproduktene hennes. Etter dette satt hun seg som mål å utvikle eksklusive skjønnhetsprodukter som gir den luksuriøse følelsen uten at det går på bekostning av ingredienser som faktisk funker. Idag er Rudolph Care en prisvinnende skjønnhetsserie som er både svanemerket, ecocert merket, cosmos og allrgi certifisert – og altså verdt å legge merke til spør du oss.

Her er våre favoritter;

Hint of summer:  Denne herligheten er helt perfekt både vinter og sommer, men særlig om vinteren gir det deg den ekstra gløden som kanskje trengs som grunnlag nå som det ikke er så mye sol uansett. Jeg bruker selv bare et par dråper i hudkremen om kvelden, gjerne annenhver uke, men her må man prøve seg litt frem selv ut fra hud type.

Hand Blam: Håndkremen deres er også helt nydelig, og som regel så sårt trengt under vinteren.

Acai Body Balm: Noen fler som klør litt ekstra nå under vinteren? Denne hudkremen gjør kroppen myk og full av fukt.

To the rescue lip balm: Et must for sprukne og tørre lepper.

Acai Facial Oil: Denne har jeg brukt ved flere anledninger over de siste årene. Den gir masse fukt til huden og gir godt med glød. Den vil alltid returnere til toalettmappen.

Hydrating Facial Milk: Denne bruker jeg alltid etter at sminken er fjernet da den gir masse fukt til huden. Kan anbefale micellar water for å fjerne sminke, og bruker selv Avene sitt.

Og som alltid, husk høy solfaktor når solen titter frem eller du er på fjellet!

<3