VI ER TILBAKE

Det er nå august og store deler av fellesferien er over. Vi håper dere alle har hatt en nydelig juli måned, og at dere har slappet godt av og ladet batteriene. Vi i VILT har utforsket Norge, og er det en ting vi kan si så er det WOW. Altså dette landet er helt nydelig! Vi visste dette fra før, men nå har vi fått opplevd noen nye steder som virkelig har tatt pusten fra oss!

Camilla tok først kjøreturen fra Bergen til Loen. Det er mange som har besøkt Loen i sommer, og av god grunn. Det er virkelig et fantastisk vakkert sted med turkist vann og høye snødekte fjell. I tillegg er det mange aktiviteter tilgjengelig, som kano/kajakk, fjellturer, zipline og fjellklatring. Her finner man mye av det man kunne ønske seg! Deretter gikk turen videre til Nesbyen, Kragerø, Risør og Haugesund hvor det ble mye god mat, drikke og godt selskap!

Lisbeth var på biltur og stoppet innom flere vakre steder på veien til Ålesund. Første nydelige stoppested var i Øvre Årdal hvor det er mulig å gå inn til Vetifossen. Deretter gikk turen innom Beitostølen for deilige sykkelturer, Rondane for de vakre fjellene, Tafjord for den nydelige fjorden, Ålesund for den spesielle byen og Stryn et herlig stopp før ferien var over. Det ble så klart endel brukt og vintage stopp underveis, som har gjort VILT lageret litt større til høsten.

Vi gleder oss masse til å fortsette på VILT, både på hjemmesiden, Instagram og med spennende prosjekter! Vi vil også begynne å poste vintageplagg igjen, noe vi tok en liten pause fra da hjemmesiden tok mye tid. Vi har virkelig savnet den delen av VILT og det skal derfor bli godt å starte opp igjen. Vi håper så mange som mulig av dere har lyst å være med videre denne høsten, for vi tror den blir veldig, veldig bra.

Følg oss gjerne på Tise og Instagram @viltvintage, så får du med deg alle nyheter!

<3