SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

Ved kjøp av varer på Viltvintage.no inngås det avtale mellom kjøper og selger, Vilt Vintage AS. Selskapet drives og eies av Lisbeth Bruvold og Camilla Sindre, med org. nr. 925905216.

Du kan kontakte VILT Vintage AS per telefon: +47 92294979 eller e-post: Post@viltvintage.no. Selskapets adresse er Johan Berentsens vei 41, 5160 Laksevåg.

Bestilling

Du velger selv de varene du ønsker å kjøpe og legger de til handlekurven. Innholdet kan endres frem til selve bestillingstidspunktet, og du kan fortløpende sjekke innholdet samt prisen på varene. Eventuelle tillegg, som for eksempelvis frakt, vil bli regnet ut før du er klar til å betale.

Ved å legge inn en bestilling på viltvintage.no vil vi sende deg en bekreftelse på kjøpet til din e-postadresse.

Betaling

Alle priser som er fastsatt på viltvintage.no inkluderer MVA i samsvar med gjeldende lovgivning. MVA vil være basert på den totale bestillingsverdien din. Kostnadene til frakt kommer i tillegg og presiseres ved utsjekk. Bindene avtale er inngått når kjøper har sendt sin bestilling.

Vi tilbyr følgende betalingsmuligheter: Vipps, bankkort, Mastercard og Visa. Samt Klarne. Når du gjennomfører en bestilling hos oss sender vi deg en ordrebekreftelse til deg som kunde, varen blir pakket innen 48 timer og sendt direkte til deg. Pengene blir trukket fra ditt betalingskort når varen er sendt fra vårt varelager.

Levering

Når vi mottar din ordre vil vi etterstrebe å sende varen(e) innen 48 timer. Du kan da forvente å motta varen(e) innen 3-7 arbeidsdager, men dette vil avhenge av hvor i landet du befinner deg. Levering har tatt sted når kjøper eller hans/hennes representant fått varen i sin besittelse.

Annullering av ordre

VILT Vintage AS kan annullere en ordre dersom det ikke er mulig å levere den bestilte varen. Du vil bli underrettet dersom en slik situasjon skulle oppstå. Enhver betaling eller reservasjon foretatt på et betalingsmiddel vil bli returnert/annullert.

Andre grunner for annullering

Dersom VILT Vintage AS har rimelig mistanke om at det foreligger misbruk, svindel eller at en kunde er næringsdrivende som handler med videresalg som formål, vil vi avvise bestillingen. Ved å legge inn en bestilling gjennom nettstedet bekrefter du at du er en sluttforbruker.

Retur og bytte

Som kunde har du full returrett, innen 14 dager etter du mottok varen. Du vil da få pengene dine tilbake. Merk at alle vintage plagg kun kan returneres og ikke byttes.

For å returnere varen må du sende en e-post til post@viltvintage.no, hvor det opplyses om at du benytter deg av din returrett. Du vil da motta en returetikett og et angrerettsskjema, som legges ved varen. Dette gjør vi når du først har bestemt deg for retur for å minimerer papirmengden av det som sendes ut.

Dersom du ønsker å returnere varen din gjelder følgende returgebyrer:

  • Retur med post/returetikett: 89 kroner.

Fraktkostnaden trekkes fra din refusjon. Vi refunderer beløpet så snart vi mottar din retur.

Dersom du returnerer varene forventes det at disse sendes raskest mulig etter du har gitt beskjed om at du angrer, og at varene sendes i retur senest 14 dager etter at du har angret. Du vil motta en e-post når varen er mottatt og når tilbakebetaling har funnet sted.

Tilbakebetaling

Når vi har mottatt varen vil denne kontrolleres før du får tilbakebetalt det beløpet du har innbetalt til oss ved kjøpet. Varen må godkjennes før fult beløp blir tilbakebetalt. Beløpet blir så overført til samme betalingsmetode som du gjorde kjøpet med.

MERK:

Alle returnerte varer skal returneres i original tilstand med originale merkelapper og emballasje, uvasket og ubrukt.

Du kan miste kjøpsbeløpet ditt helt eller delvis dersom varens verdi er foringet på grunn av følgende:

  • Du har reelt tatt varen i bruk
  • Varen er blitt skadet mens du hadde ansvaret for den
  • Du har håndtert varen på en annen måte enn det som var nødvendig for å kunne fastslå varenes art, egenskaper og måten de fungerer på

Kunder som returnerer produkter med mangler vil få kontantrefusjon med fradrag for kostnaden det vil være å reparere produktet.

Reklamasjon

Uforutsette feil eller mangler ved varer levert fra Vilt Vintage AS, og som ikke er informert om på nettsiden, skal oppgis innen rimelig tid etter du har mottatt varen. Ved reklamasjon vil omkostningene ved frakt dekkes av Vilt Vintage AS. Vi ber deg som kunde notere deg vår standard bemerkning som informeres om ved salg av alle våre plagg:

Merk: Alle plagg solgt av VILT er vintageplagg og det må derav forventes at plaggene kan ha brukstegn. Vi håper likevel du kan sette pris på produktets særegne karakter og historie, slik vi gjør. Vi vil opplyse om synlige mangler/flekker.

Dersom du ønsker å reklamere på et plagg sender du oss en e-post på post@viltvintage.no med en forklaring av hva det gjelder og gjerne et bilde. Vi ta kontakt med deg innen 48 timer. Dersom varen skal sendes i retur mailer vi deg en returetikett og et reklamasjonsskjema. Fult beløp returneres til din konto når varen er mottatt hos Vilt Vintage AS og saken er behandlet.

Force Majeure

Vil Vintage AS skal ikke holdes ansvarlig for skader eller tap forårsaket av manglende ytelse i samsvar med disse vilkårene på grunnlag av omstendigheter utenfor selskapets kontroll. Dette gjelder i tilfeller som, men er ikke begrenset til, krig, krigslignende hendelser, streik, regjeringshandling, naturlige katastrofer, tekniske problemer samt mangler eller forsinkelser i tjenester fra underleverandører på grunn av omstendigheter som eksemplifisert her. Dersom slike situasjoner oppstår vil vi kontakte deg og informere deg om dette.

Personvern

Beskyttelse av personopplysninger og personvernet ditt er viktig for oss i Vilt Vintage AS og vi vil ivareta disse på en lovlig og rettferdig måte. Du har til enhver tid rett til å se dine personlige opplysninger. Dersom de er feil, ufullstendige eller irrelevante, har du rett til å kreve å få disse rettet. Du har også rett til å få opplysningene dine slettet på forespørsel. Vi kan imidlertid ikke fjerne opplysningene dine dersom det finnes lovpålagte krav om at disse skal lagres eller dersom noen av de følgende situasjoner forhindrer dette:

  • Du har en pågående sak hos Kundeservice
  • Du har en åpen bestilling som ikke er sendt enda eller bare er delvis sendt

Opplysningene som innhentes vil kun være nødvendige for gjennomføring av kjøp samt kommunikasjon med deg som kunde. Vilt Vintage AS vil ikke lagre flere opplysninger enn nødvendig, og heller ikke lenger enn nødvendig. Vi vil aldri gi ut noen av disse opplysningene, enten personlige eller betalingsdetaljer, til en tredjepart – annet enn for det spesifikke formålet med å levere det kjøpte produktet eller tjenesten som er forespurt.

Opplysningene kan brukes til følgende formål:

  • For å behandle bestillinger og returer i vår nettbutikk
  • For å kunne kontakte deg dersom det skulle oppstå problemer i forbindelse med levering av varene dine
  • For å kunne svare deg på spørsmål og informere deg om nye eller endrede tjenester

Når du legger inn en bestilling i vår nettbutikk, samler vi inn din personlige informasjon som for eksempel navnet ditt, e-post adressen, bestilings- og brukshistorikk, telefonnummeret, adressen o.l. Denne informasjonen vil Vilt Vintage AS håndtere strengt konfidensielt.

Dersom du har spørsmål som gjelder ditt personvern ber vi deg ta kontakt med oss på post@viltvintage.no.

For å optimalisere og forbedre tilbudet vårt bruker siden vår Google Analytics annonseringsfunksjon for å utlede kjønn, aldersgruppe og interesser basert på andre typer nettsteder du har besøkt. Dette gjør vi for å forstå hvilke demografer som engasjerer seg i området av nettstedet vårt.

Vi forbeholder oss retten til å overføre personopplysninger vi har om deg, i tilfeller vi fusjonerer med eller erverves av en tredjepart, gjennomgår en annen forretningstransaksjon, for eksempel en omorganisering eller hvis en slik transaksjon foreslås.

Gjeldende lov og tvisteløsning

Endringer i vilkår

VILT Vintage AS forbeholder seg retten til å endre disse vilkårene når som helst. Eventuelle endringer i disse vilkårene vil bli lagt ut på nettstedet. Endringene gjelder fra det tidspunkt de er angitt på nettstedet og du har mulighet til å gå gjennom de.

 

Disse vilkårene ble sist oppdatert den 29.04.22.