DE BESTE APPENE FOR BILDEREDIGERING

Jeg kunne redigert bilder i timesvis – det er så kjekt, og bildene blir så raskt utrolig mye bedre. Men det blir ønsketenking for den tiden har jeg rett og slett ikke, så derfor sverger jeg som regel til et par apper som jeg tenkte å tipse dere om. Redigering on the go altså. Disse gjør redigering så utrolig enkelt og ikke minst gøy – fordi bildene blir så fine med bare noen få endringer, og det beste er at du bare behøver bare disse to!

Snapseed – Denne bruker jeg hver eneste gang jeg skal redigere et bilde, og alltid den jeg bruker først. Den er utrolig enkel i bruk og bildene blir umiddelbart lysere og klarere. Her er det egentlig bare å prøve seg frem med de ulike verktøyene, og trenger du en liten tutorial så kan jeg anbefale denne jenten her, som har masse gode tutorials som går nettopp på Snapseed! Hun har sin egen måte å redigere på som jeg nødvendigvis ikke hadde gjort det, men videoene hennes gir en god forståelse for hvordan en skal gå frem.

VSCO – Denne appen for de fineste filtrene. Jeg kjøpte et årsabonnement til rundt 200 kroner, men jeg mener at det egentlig ikke koster så mye å ta den i bruk om en ikke vil ha absolutt alle filtre i appen.

<3