SAVE THE DATE

Er dere klar for en ny POP-UP butikk?? For DET ER VI! Herlighet så vi gleder oss. Den 24-25 april holder vi dørene åpne til VILT sin fargerike vår- og sommer kolleksjon. Her vil dere finne en haug med nøye utvalgte vintage plagg, som ikke bare er unike men som vil gjøre dere glad å se på og forhåpentligvis litt lykkelig innvendig – for det blir vi. For helt ærlig, etter det siste året vi nå har vært gjennom så har vi virkelig følt på behovet for å sette litt farge på tilværelsen igjen, så nå er det virkelig på tide.

Vi vil holde til i Krutthuset som forrige gang og vi vil så klart ha like stort fokus på smittevern som sist, som bruk av maske, spriting, registrering og maks 15 stykk i lokalet samtidig. Dere var alle så tålmodig og helt fantastisk sist gang, så vi er virkelig trygg på at dette blir en like kjekk pop-up for alle denne gangen også.

Vi gjør også noe nytt i april, hvor vi vil fylle på klesstativene etterhvert som plaggene forsvinner, så dere kan ha en god følelse på at det vil komme mange skatter også utover dagen.

Vi tar også med oss våre fine handlenett, som vi selger til pop-up pris.

Vi gleder oss uendelig mye, og vi kan virkelig love dere at dere ikke blir skuffet!

<3