RUDOLPH CARE

En veldig god venninne av meg låner meg alltid bladene hun kjøper, hvor herlig er ikke det? Hun er uten tvil min hverdagshelt. Bare det å drømme seg bort i et annet univers i en time eller to er helt uvurderlig for min del. I det ene bladet intervjuet de flere kvinnelige grundere, som har tatt litt andre valg i livet enn folk flest, som rett og slett har valgt å satse på egne unike drømmer. En av dem var Andrea Rudolph som startet skjønnhetsmerket “RUDOLPH CARE”. Et merke jeg egentlig ikke hadde hørt særlig mye og som jeg heller ikke hadde tenkt å prøve ut, men denne artikkelen fikk meg virkelig til å snu.

Andrea Rudolph startet merket etter hun i 2006 testet kroppen i forbindelse med en kampanje ledet av Greenpeace. Her fikk hun en oversikt over mengden skadelige stoffer de fant i blodet hennes, og til hennes overraskelse stammet de fleste av disse skadelige stoffene fra skjønnhetsprodukter hun brukte. Hun satt seg etter dette et mål om å utvikle eksklusive skjønnhetsprodukter som gir den luksuriøse følelsen uten at det går på bekostning av ingredienser som faktisk funker. Idag er RUDOPLH CARE en prisvinnende skjønnhetsserie som er både svanemerket, ecocert merket, cosmos og allrgi certifisert – og altså verdt å legge merke til spør du meg.

 

 

Andreas historie jeg kjenner jeg meg godt igjen i faktisk. Da jeg gikk gravid med min datter synes jeg det var utrolig vanskelig å finne gode produkter som ikke kunne være skadelig for barnet i magen. Ikke minst vanskelig å finne produkter som faktisk funket – i tillegg til å være såkalt økologisk eller helt naturlig om du vil. Jeg googlet meg gjennom alle produktene jeg brukte på det tidspunktet, gikk gjennom listen med ingredienser, produkt for produkt og satt igjen helt matt. Rett og slett fordi jeg forstod hvor mye rart som fins i alle produkter vi gjerne bruker daglig. Produkter jeg innså jeg aldri kom til å bruke mer så lenge jeg var gravid.

 

Jeg er (åpenbart) ikke lenger gravid, men hele opplevelsen gjorde noe med tankegangen min rundt skjønnhetspleie og jeg har nå blitt mer bevist hvilke produkter jeg har i toalettmappen enn noen gang. Jeg har nå alltid en kombinasjon av mer økologiske produkter som naturlige oljer og lignende og mer “vanlige” produkter. I tillegg kjøper jeg gjerne rensekremer og solkremer på apoteket som jeg vet er skånsom mot huden. Du kan derfor forstå hvorfor jeg ble litt over gjennomsnittet giret når jeg leste om RUDOLPH CARE – men så til hovedpoenget med dette innlegget.

Som den skjønnhetsfanatikeren jeg er så kastet jeg meg derfor over merket når jeg ankom Flesland sist jeg var ute å reiste hvor jeg blant annet tok sjansen på Rudolph sitt anto-ageing serum. De siste to månedene har jeg sverget til dette morgen og kveld for å se hvor god effekt serumet egentlig hadde og jeg kan med hånden på hjertet si at jeg er frelst. Huden fremstår jevnere i fargen, myk og jeg får den ekstra gløden jeg har trengt etter en lang vinter. I tillegg er det så deilig å finne et produkt som i tillegg til å ikke inneholde farlige stoffer, faktisk funker for en hud som har bikket 30 – jeg hadde derfor ikke noe valg enn å tipse dere om dette. Jeg vil hvertfall ha en fast plass til dette serumet en god stund fremover og jeg gleder meg allerede til å prøve flere produkter i serien.

Foto Stine K Nash

<3