VÅR FAVORITT FRA IDUN

Innlegget inneholder reklame gjennom annonnselenker til eleven.no

 

Apoteket har rett og slett fått så mange gode produkter der de siste årene at vi snart kan være like fornøyd som de franske kvinnene – og det sier litt. Franske apoteker er nemlig verdenskjent for det gode utvalgt de har innenfor alt fra kosmetikk til skjønnhetsprodukter. Det som også er så bra med produktene som tas inn på norske apoteker er at de gjennomgås kvalitetskontroller for å sikre høy kvalitet på varenes innhold.

 

 

IDUN er et svenskt merke som skal være renere enn andre produkter innen samme sjanger, og på grunn at dette fungerte særlig godt for de med sensitiv hud. De har nemlig eliminert bruken av nikkel, krom og parfyme i alle sine produkter, som ofte forårsaker allergiske reaksjoner.

 

 

Hvem andre er allerede solgt? Jeg for min del har klassisk lys hud som fort kan bli tørr eller utsatt for eksem. De siste månedene har jeg derfor gitt IDUN sin forundation en sjanse, og jeg er virkelig imponert! Den holder hele dagen og blir ikke flekkete etterhvert som timene går (noe jeg tidligere har opplevd som et problem). Jeg bruker “NORRSKEN” og den er kommet for å bli for min del. Så om du er innom et apotek som fører IDUN så anbefaler jeg å gi merket en sjanse – jeg tror du vil bli like frelst som meg.

Du kan finne den Her!

<3